Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Výstavný program Galérie Čin Čin na rok 2023

Krátky opis
Predstavená séria s názvom Nekonečná stolička je najnovším z takýchto uzavretých cyklov. Ako celok pôsobí ako štúdia objektu, ukazuje systematickosť práce a potrebu skúšania - čo všetko sa so stoličkou dá robiť, ako sa dá zobraziť, čo všetko symbolizuje. Obrazy však (až prekvapivo dobre) fungujú aj samostatne, vytrhnuté zo série. Inšpirujú k vlastnému domýšľaniu príbehov, naznačených zobrazeným i symbolmi; sú otvorené vlastným asociáciám, hľadaniu vlastnej rovnováhy medzi telom a duchom.
Fotogaléria
Názov podujatia
Zoltán Agócs - Nekonečná stolička

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
01.06.2023 - 30.06.2023

Popis projektu

Predstavená séria s názvom Nekonečná stolička je najnovším z takýchto uzavretých cyklov. 

Ako celok pôsobí ako štúdia objektu, ukazuje systematickosť práce a potrebu skúšania - čo všetko sa so stoličkou dá robiť, ako sa dá zobraziť, čo všetko symbolizuje. Obrazy však (až prekvapivo dobre) fungujú aj samostatne, vytrhnuté zo série. Inšpirujú k vlastnému domýšľaniu príbehov, naznačených zobrazeným i symbolmi; sú otvorené vlastným asociáciám, hľadaniu vlastnej rovnováhy medzi telom a duchom.

Názov prímateľa
Galéria Čin Čin

Celkový rozpočet:
15 004,00 €

Výška podpory:
13 000,00 €