Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Aktivity Príchod Godota 2022/2023

Krátky opis
Eduktatívny formát v spojení s kabaretom, z ktorého budete odchádzať o poznanie bohatší ohľadom slovenského divadla. Tanečné vystúpenia, spevácke čísla a aj autorské čítanie vám poodhalia históriu, zákulisie a aj pikošky zo sveta divadelníkov. A nebude chýbať vedomostný kvíz o šťavnaté ceny.
Fotogaléria
Názov podujatia
Kabaretná čerešnička

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
31.05.2023

Popis projektu
Večerom sprevádza: Lady Vivian
Vystupujú:
Heidi Šinková
Lýdia Ondrušová
Ivana Gibová
Katarína Mrázková
Ivinitty
Jakub Pružinský
Michal Belej
Grafika: Jaroslava Karnoková
Vstupné 20€
Vstupenky: heidisinkova@gmail.com
Z verejných zdrojov podporil fond na podporu umenia
Fond na podporu umenia je hlavný partner projektu
Partner: Red Cat Cabaret
Ďakujeme!
Názov prímateľa
Príchod Godota

Celkový rozpočet:
5 936,00 €

Výška podpory:
5 100,00 €