Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelávame umením

Krátky opis
FOTOGRAFICKÉ KOLOKVIUM Rozhovory a beseda o diele a tvorbe fotografov 16. ročníka medzinárodného fotografického festivalu Dni fotografie v Leviciach 2023
Fotogaléria
Názov podujatia
Fotografické kolokvium

Miesto konania / kraj
Levice / Levice

Termín konania
26.05.2023

Popis projektu

Sprievodné podujatia festivalu Dni fotografie v Leviciach, každoročne oživujú a pozdvihujú náš repertoár. V rámci projektu Vzdelávame umením to bude tentoraz Fotografické kolokvium (26.5., od 9.00 – 13.00). Bude to beseda a rozhovory o tvorbe a diele fotografov 16. ročníka medzinárodného fotografického festivalu Dni fotografie v Leviciach. Svoju tvorbu predstavia Peter Župník /SK, Tomáš Pospěch /CZ, Vera Köböl /HU so svojou kurátorkou Katalin Csillag /HU a Kamil Myszkowski /PLi. Besedu bude viesť, moderovať a tlmočiť fotografka Petra Cepková. Nikola Mihálová, historička Tekovského múzea nám priblíži život a dielo fotografa r. 68, Ladislava Bielika. Po prvýkrát si budeme môcť pozrieť známy originál fotografie, s ktorou sa v r. 1968 autor preslávil – Muž s odhalenou hruďou.

Názov prímateľa
REGIONÁLNE OSVETOVÉ STREDISKO V LEVICIACH

Celkový rozpočet:
22 700,00 €

Výška podpory:
13 500,00 €