Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

X-ART / KONCERT V GALÉRII

Krátky opis
Soundartové vystúpenie umelcov Zbyňka Prokopa a Petra Machajdíka. Originálna syntéza zvukovej inštalácie a hudobnej kompozície. Sprievodné podujatie Galérie umelcov Spiša k Noci múzeí a galérií 2023. Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Vstupné: 6 €
Fotogaléria
Názov podujatia
X-ART / Koncert v galérii: Peter Machajdík & Zbyněk Prokop

Miesto konania / kraj
Spišská Nová Ves / Spišská Nová Ves

Termín konania
13.05.2023

Popis projektu

Soundartové vystúpenie umelcov Zbyňka Prokopa a Petra Machajdíka. Originálna syntéza zvukovej inštalácie a hudobnej kompozície. Sprievodné podujatie Galérie umelcov Spiša k Noci múzeí a galérií 2023. Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Vstupné: 6 €. 

Viac info: https://www.gus.sk/x-art-koncert-v-galerii-peter-machajdik-zbynek-prokop/https://www.gus.sk/x-art-koncert-v-galerii-peter-machajdik-zbynek-prokop/">https://www.gus.sk/x-art-koncert-v-galerii-peter-machajdik-zbynek-prokop/ color="#333333" face="Noto Sans, sans-serif"> 

Názov prímateľa
Galéria umelcov Spiša

Celkový rozpočet:
5 000,00 €

Výška podpory:
4 400,00 €