Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Participácia na výstave a sympóziu Work in Context

Krátky opis
We kindly invite you to join the 3rd Work In Context International Symposium of Central European Photography and the accompanying exhibition organized by the Photography Department of Moholy-Nagy University of Art and Design. The focus of this edition is RESPONSIBILITY.
Fotogaléria
Názov podujatia
3rd Work In Context International Symposium of Central European Photography

Miesto konania
Maďarsko

Termín konania
10.05.2023 - 19.05.2023

Popis projektu

The exhibition will be on view from 10 to 19 May 2023.

The symposium will start with a guided tour around the exhibition in front of the MOME Auditorium on the first floor of the Master Building at 16:00 (CET) on the 16th of May 2023.

Program
16:50 Curators' welcome
17:00 Keynotes by László Zsolnai and Paul Shrivastava (online)
17:40 Presentations by Lucia Nimcova and Jörg M. Colberg
19:00 Round table discussion moderated by Zsolt Petrányi
20:30 Beer and screening in the Amphitheatre (if the weather allows)

Názov prímateľa
Lucia Nimcova

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
1 054,00 €