Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Lebo na nich záleží... II.

Krátky opis
Tematická tvorivá dielňa s ilustrátorkou Michaelou Šefrankovou
Fotogaléria
Názov podujatia
Vytvárajme zvieratká - orol skalný

Miesto konania / kraj
Ružomberok / Ružomberok

Termín konania
19.05.2023

Popis projektu

Pozývame deti na tvorivé popoludnie s ružomberskou ilustrátorkou Michaelou Šefrankovou.
V máji sa budeme venovať orlovi skalnému, ktorého nám ako zviera mesiaca vyhlásil Metod Macek zo https://www.zachranazvierat.sk/" style="color: rgb(199, 47, 65); outline: none; transition: all 0.7s ease 0s;">Záchrannej stanice a Ekocentra Zázrivá. Naše stretnutie bude zároveň spomienkou na výnimočnú orliu pestúnku Zoju. Pre deti je pripravené aj čítanie  a rôzne zaujímavosti o orlovi skalnom . Tešíme sa na vás!

Podujatie je určené pre deti od 4 rokov.  Kapacita podujatia je obmedzená. Prosíme prihláste sa cez registračný formulár.

Za fotografie orlov ďakujeme našim kamarátom zo Záchrannej stanice Zázrivá.

Podujatie v rámci projektu Lebo na nich záleží II... z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, hlavný partner projektu.


Názov prímateľa
Mestská knižnica Ružomberok

Celkový rozpočet:
2 223,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €