Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Aktivity Divadla FÍ 2022-2023

Krátky opis
"Už je ráno, šepká kvet Pred nami je lúka - svet..." bábkové divadlo pre deti vo veku od 6 mesiacov do 3 rokov
Fotogaléria
Názov podujatia
Lúka

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
17.05.2023

Popis projektu

Srdečne pozývame na reprízu bábkovej inscenácie Divadla FÍ Lúka, ktorá sa uskutoční 17.5.2023 o 9:30 v Rodinnom centre Ráčik, Pekná cesta 9, Bratislava. 


O PROJEKTE: 

Bábková inscenácia Lúka zachytáva život jedného motýľa od vajíčka až po dospelého jedinca. V každom vývinovom štádiu kladieme dôraz na rozvoj špecifických zručností u detí. Pri vajíčku sa venujeme rozpoznávaniu tvarov – guľaté, veľké a malé...
V druhej fáze, húsenica spozná na lúke bylinky. Tu pracujeme s vôňami jednotlivých rastlín a rozvíjame tak pozitívne pamäťové stopy, ako aj základnú slovnú zásobu.
Keď sa húsenica zakuklí, spoločne deti spoznajú rozdiely medzi jednotlivými textilnými materiálmi – mäkké a tvrdé, hladké a drsné...
Vo fáze motýľa sa zopakujú všetky podnety z predošlých vývinových fáz, aby sa deťom upevnili novo nadobudnuté haptické skúsenosti.

TVORIVÝ TÍM:
Účinkujú: Lucia Janovová, Róbert Máťuš
Scéna, kostýmy, bábky: Júlia Jurinová
Réžia: Juraj Bako
Hudba: chaosdroid
Plagát: Mária Bačová

Inscenácia je vhodná pre deti od 6 mesiacov do 3 rokov.
http://www.divadlofi.com">www.divadlofi.com

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, hlavný partner projektu.
Názov prímateľa
Divadlo FÍ

Celkový rozpočet:
7 340,00 €

Výška podpory:
6 000,00 €