Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Lebo na nich záleží... II.

Krátky opis
Prednáška veterinárnej lekárky MVDr. Petry Fabovej, MRCVS a veterinárnej fyzioterapeutky MVDr. Barbory Jurášovej
Fotogaléria
Názov podujatia
Rozprávajme o zvieratkách - Starostlivosť o psieho seniora

Miesto konania / kraj
Ružomberok / Ružomberok

Termín konania
17.05.2023 - 10.05.2023

Popis projektu

Asi to poznáte: nedávno Vám doma pobehovalo roztomilé šteniatko, postupne ste začali preratúvať psie roky na ľudské. Zrazu máte doma psíka v najlepších rokoch, možno seniora.  V akom veku máme očakávať prvé známky starnutia a ako sa prejavuje? Ako môžeme psíkovi pomôcť udržať sa v kondícii? Ako často má absolvovať preventívne prehliadky, či aké sú možnosti úľavy od bolesti. Ako vieme pomôcť pri pohybových ťažkostiach? Nielen tieto otázky nám zodpovedajú naše odborníčky.

Podujatie je určené pre širokú verejnosť, nielen pre deti.

Petra Fabová je veterinárna lekárka, ktorá pochádza z Ružomberka. Po štúdiách a praxi v zahraničí sa vrátila domov, aby svoje skúsenosti a starostlivosť o zvieracích pacientov odovzdávala na ružomberskej veterinárnej klinike https://petsvetklinika.sk/" style="color: rgb(199, 47, 65); outline: none; transition: all 0.7s ease 0s;">PetsVET.
Mnohí ju poznáte aj zo série minuloročných náučných prednášok u nás v knižnici.

Barbora Jurášová je veterinárna lekárka, ktorá sa aktuálne venuje veterinárnej fyzioterapii. Má vlastnú prax v Liptovských Sliačoch a tento rok si zvýšila kvalifikáciu a bol  jej udelený profesný titul CSART. Viac sa o nej dozviete na stránke https://petsvetklinika.sk/" style="color: rgb(199, 47, 65); outline: none; transition: all 0.7s ease 0s;">FitPet.
 

 

Podujatie v rámci projektu Lebo na nich záleží... z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, hlavný partner projektu.


Na tomto verejnom podujatí budú vyhotovované fotografie prevádzkovateľom Mestská knižnica Ružomberok za účelom propagácie na webovom sídle, FB stránke a neperiodických materiáloch, prípadne ďalších médiách. Účasťou na podujatí súhlasíte s ich zverejnením. Vaše údaje o rezervácii budú po realizácii podujatia vymazané, v zmysle pravidiel o spracúvaní osobných údajov  podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) z 27. apríla 2016 č. 2016/679 (GDPR) a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov. 

Názov prímateľa
Mestská knižnica Ružomberok

Celkový rozpočet:
2 223,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €