Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Hero (Hrdina) -pracovný názov

Krátky opis
Výstup z tvorivého štipendia s názvom Hero, Pohybový výskum s rôznymi inšpiračnými zdrojmi a kvalitami a možnými spôsobmi prezentácie samotného diela.
Fotogaléria
Názov podujatia
Work in progress: Hero

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
24.05.2023

Popis projektu
Výstup z tvorivého štipendia s názvom Hero,
Pohybový výskum s rôznymi inšpiračnými zdrojmi a kvalitami a možnými spôsobmi prezentácie samotného diela. Hrdinský projekt, ktorý pozerá na Hrdinu a jeho prezentáciu ako smrteľníka, ktorý hľadá príležitosti pre hrdinské činy. Chce byť lepším a preto využíva príležitosti na svoje praktikum aj bezdôvodne.
Kde hľadať hrdinu, ktorý nás zachráni?
V ktorých častiach tela vzniká hrdinstvo, kde sa iniciujú prvotné impulzy?
Tieto a podobné témy ma inšpirovali k môjmu výskumu.
A čo ak hrdinstvo je len snaha zaujať, hoci v skutočnosti ide o prázdneho človeka?
Štipendista: Daniel Raček
Supervízia: Karen Foss, Martin Hodoň
24.5. 19:00,
Telocvičňa - Rezidenčné centrum pre tanec
Nová Cvernovka, Račianska 78
Vstup voľný,
class="x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x1vvkbs xtlvy1s" style="margin: 0.5em 0px 0px; overflow-wrap: break-word; font-family: " segoe="" ui="" historic",="" "segoe="" ui",="" helvetica,="" arial,="" sans-serif;="" color:="" rgb(5,="" 5,="" 5);="" font-size:="" 15px;"="">Výskum bol vo forme štipendia podporený z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia.
Názov prímateľa
Daniel Raček

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
4 060,00 €