Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Aktivity Príchod Godota 2022/2023

Krátky opis
1 DŇOVÝ INTENZÍVNY WORKSHOP AKO SA CÍTIŤ KOMFORTNE VO VLASTNOM TELE A AKO SA NEHANBIŤ VO VEREJNOM PRIESTORE Workshop v sebe snúbi dve základné témy. Je zameraný na prácu s fyzickým telom a ako s ním narábať vo verejnom priestore a taktiež mentálnu prácu s mysľou so snahou zbaviť sa hanby a pocitu trápnosti, či trémy pri verejnom vystupovaní.
Fotogaléria
Názov podujatia
NÁVRATY K SEBE - divadelný workshop so zámerom inšpirovať

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
28.04.2023

Popis projektu
Za jeden deň získajú účastníci bližšie povedomie a náhľad rôznych techník, ktoré dokážu dopomôcť k väčšiemu komfortu, čo sa týka bytia v tele a vo verejnom priestore.
Odporúčame priniesť si so sebou: karimatka, prípadne ľahká deka a pohodlné oblečenie.
Cez intenzívny workshop sa priblížia k základom fasciálneho cvičenia, oboznámia sa s dychovými technikami cez redukované dýchanie, meditáciu a prácu s emóciami. Dostanú ukazovatele a inšpirácie, ako na sebe ďalej pracovať, tipy a kontakty na ďalšiu prácu so sebou a odporúčanú literatúru. Workshop sa uskutoční v krásnych priestoroch nového divadle v centre mesta a bude prebiehať v intimite a láskavosti.
Gertrud Mária Prikler (1985) je vyštudovaná divadelníčka, herečka, umelecká prekladateľka, ktorá sa dlhšiu dobu venuje rôznym technikám, ktoré pomáhajú priblížiť sa k sebe, k svojmu vnútru. Je členkou ženského medicínskeho kruhu, ktorý sa odvoláva na lakotské učenie indiánov.
Prihlasovanie na email do 27.4.: gertrudmeister@gmail.com
Účastnícky poplatok 8€/ študenti 5€.
V prípade, ak nemáš a chceš veľmi ísť, určite sa dohodneme.
Foto: Lucia Hasbach
Hlavný partner: Fond na podporu umenia
Z verejných zdrojov Podporil Fond na podporu umenia.
Partner: Teatro Colorato
Dakujeme!
Názov prímateľa
Príchod Godota

Celkový rozpočet:
5 936,00 €

Výška podpory:
5 100,00 €