Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Bublina číslo 21

Krátky opis
Nová Bublina reaguje na vzniknutú situáciu s novým číslom 21 na tému MIER.
Fotogaléria
Názov podujatia
Nové číslo detského časopisu Bublina

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
01.01.2022 - 31.12.2022

Popis projektu

Témou Bubliny číslo 21 je MIER. Žiť v mieri a slobodne si prajeme úplne všetci. Už z rozprávok vieme, že jediné, čo dokáže poraziť zlo, je dobro. Prečo teda ešte nezavládol ten ospevovaný svetový mier a stále vznikajú konflikty? Jeden obrovský a nevysvetliteľný práve prebieha u našich susedov a zasiahol aj nás na Slovensku. Určite ste počuli o stovkách dobrovoľníkov, ktorí okamžite začali pomáhať utečencom. Kto pomáha, kto sú utečenci a čo pre nich môžeme urobiť? Prečo sa hneváme a hádame? Ako môže každý z nás dopomôcť mieru? To všetko a oveľa viac si môžete prečítať v najnovšej Bubline. Čakajú vás obľúbené komiksy a aktivity, ale aj príbehy o odvážnych ľuďoch. Nájdete tu návod, ako konfliktom predchádzať alebo ako ich vyriešiť, ale aj to, ako pracovať s nepohodou a strachom.

Názov prímateľa
Bublina print s.r.o.

Celkový rozpočet:
78 000,00 €

Výška podpory:
40 000,00 €