Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

celoročné výstavné aktivity

Krátky opis
The Unmoved is the Source of all Movement Viktorie Langer hosť: Habima Fuchs kurátor: Nina Moravcová 19 Apr – 26 May 2022 maľba, sochy
Fotogaléria
Názov podujatia
Viktorie Langer : The Unmoved is the Source of all Movement

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
19.04.2022 - 26.05.2022

Popis projektu

The Unmoved is the Source of all Movement
Viktorie Langer

hosť: Habima Fuchs
kurátor: Nina Moravcová
19 Apr – 26 May 2022

maľba, sochy


Viktorie Langer bola finalistkou Ceny Oskara Čepana. Autorka predstavila svoju najnovšiu tvorbu a k tomu prizvala aj sochárku Habima Fuchs (1977, žijúca v Prahe). Výstava uviedla dialóg mladých umelkýň, ktorých tvorba spája zvýšená citlivost voči aktuálnej spoločenskej situácii. Východiskovým bodom výstavy bola snaha zachytit všadeprítomný pocit znepokojenia, neistoty a dezorientácie vyvierajúcej z pocitu neschopnosti ovplyvniť realitu súčasného sveta. 

Názov prímateľa
ZAHORIAN & VAN ESPEN s.r.o.

Celkový rozpočet:
20 100,00 €

Výška podpory:
15 000,00 €