Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

BEAUTIFUL PEOPLE fyzického divadla TRIO OLGA v zahraničí

Krátky opis
BEAUTIFUL PEOPLE je 2.časťou trilógie fyzického divadla TrioOlga. Pohybová inscenácia BEAUTIFUL PEOPLE.
Fotogaléria
Názov podujatia
BEAUTIFUL PEOPLE

Miesto konania
Brazília

Termín konania
24.03.2023

Popis projektu

Grupo internacional de teatro realiza oficina e apresentação em Teresina

Combinando teatro, dança e mímica, o Trio Olga abre a oficina “meus pensamentos são físicos” em Teresina a partir de segunda-feira (20), das 19h às 21h30 no Teatro Municipal João Paulo II, Av. Joaquim Nelson, bairro Redonda. De acordo com a organização do evento, “a oficina parte do interesse dos artistas no que significa estar presente no palco e na vida e em como tornar um pensamento algo palpável, concreto e físico”.

Na oficina serão criados momentos cênicos animados por diversos princípios de movimento, que abordam a fisicalidade de cada um como um elemento-chave do trabalho. Ou seja, haverá a prática de criação de cenas e imagens performáticas a partir de diferentes métodos de improvisação. Serão compartilhadas também referências e instruções para se chegar à intenção desejada em um processo de criação.

https://portalclubenews.com/2023/03/16/grupo-internacional-de-teatro-realiza-oficina-e-apresentacao-em-teresina/

Criação" target="_blank">https://portalclubenews.com/2023/03/16/grupo-internacional-de-teatro-realiza-oficina-e-apresentacao-em-teresina/">https://portalclubenews.com/2023/03/16/grupo-internacional-de-teatro-realiza-oficina-e-apresentacao-em-teresina/

Criação e performance: Monika Haasova e Péter Cseri
Direção: Karol Rédli e Monika Haasova
Dramaturgia: Marcelo Evelin
Colaboração Musical: Tono Popovič
Figurino : Iveta Haasová
Colaboração em cenografia: Matej Gavula
design de luz e técnica: Slavomír Šmálik
Produção Local: Gui de Areia e João Marcos
Apoio: Campo Arte Contemporânea e Teatro Municipal João Paulo II

Názov prímateľa
HAASART

Celkový rozpočet:
6 650,00 €

Výška podpory:
6 000,00 €