Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúra v Župnom dome 2023

Krátky opis
Pozývame vás na diskusiu s jedným z našich najznámejších reportérov a fotografov, ktorý od roku 1987 pracuje pre domáce i zahraničné média.
Fotogaléria
Názov podujatia
DoSlova: diskusia s reportérom a fotografom Andrejom Bánom

Miesto konania / kraj
Púchov / Púchov

Termín konania
16.03.2023

Popis projektu
Venuje sa najmä reportážam z krízových oblastí sveta, ako je napríklad Kosovo, Izrael, Gruzínsko, Afganistan, Pakistan, Ukrajina či Haity, kam sa opakovane vracia.
Taktiež je autorom viacerých knižných titulov, napríklad kniha "Slon na Zemplíne" je výsledkom takmer tridsiatich rokov reportérskej práce od Čiernej nad Tisou po Bratislavu či "Trochu ohňa, trochu vody" kde Bán sleduje začiatok rozpadu Balkánskeho impéria až po súčasnosť.
VSTUPNÉ: 3€
Projekt realizovaný z verejných zdrojov FPU.
Názov prímateľa
PODIVNÝ BARÓN

Celkový rozpočet:
26 000,00 €

Výška podpory:
20 000,00 €