Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kniha - ako najkrajší darček pre pohladenie ženskej duše

Krátky opis
Zakúpenie nových atraktívnych knižničných titulov do obecnej knižnice
Fotogaléria
Názov podujatia
Kniha - ako najkrajší darček pre pohladenie ženskej duše

Miesto konania / kraj
Mojmírovce / Nitra

Termín konania
01.09.2022 - 03.03.2023

Popis projektu

Realizáciou projektu s názvom Kniha – ako najkrajší darček pre pohľadenie ženskej duše sme sa zamerali na doplnenie knižničného fondu v obecnej knižnici o nové knižné tituly, ktoré oslovia čitateľa rôznych vekových kategórií, prevažne však dospelej vekovej kategórie. Cieľom projektu bolo zamerať sa na knihy, ktoré pohľadia citlivú, krehkú ale i odvážnu a silnú ženskú dušu. Každá kniha je niečím zaujímavá a má svoje čaro, ktoré nás dokáže úplne pohltiť a očariť. Či už je to encyklopédia alebo historický román. Z jednej sa dozviete fakty, ktoré už nezmeníte, no tá druhá vám dovolí ponoriť sa do sveta, kde je dovolené všetko. Do sveta fantázie, inej krajiny, iných ľudí. Jedine kniha hovorí jedinou rečou, rečou pier. Nie nadarmo sa hovorí: “Kniha, najlepší priateľ človeka. “Veď dobrá kniha je to najkrajšie a najlepšie, čo môžeme svojmu srdcu ponúknuť. Jeden múdry človek raz povedal: “Knihy sú pre človeka tým, čo pre vtákov krídla“ a keď sa nad tým aj my zamyslíme, určíte pochopíme, že mal úplnú pravdu. Veď tak ako vtáci nemôžu lietať bez krídel, tak ľudia nemôžu žiť bez kníh.

Zoznam knižničných titulov je zverejnený na stránke obce Mojmírovce http://www.mojmirovce.sk/"> style="font-size:12.0pt;font-family:" times="" new="" roman",serif"="">www.mojmirovce.sk, v časti Projekty obce, projekt Vďaka knihe sa spájajú generácie

Názov prímateľa
Obec Mojmírovce

Celkový rozpočet:
1 800,00 €

Výška podpory:
1 500,00 €