Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Pamätnica II.

Krátky opis
Regionálne osvetové stredisko v Komárne pripravuje krst monografickej publikácie Pamätnica II., ktorý sa koná 28. 02. 2023 od 10:00 do 11:00 na Základnej škole, Starohorská 8 v Dulovciach. Publikáciu z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Tento projekt bol podporený z verejných zdrojov poskytnutých Fondom na podporu umenia. Publikácia reprezentuje výlučne názor autora a fond nezodpovedá za obsah publikácie.
Fotogaléria
Názov podujatia
Pamätnica II.

Miesto konania / kraj
Dulovce / Komárno

Termín konania
28.02.2023

Popis projektu

Regionálne osvetové stredisko v Komárne prostredníctvom publikácie Pamätnica II. sprostredkuje odbornej i laickej verejnosti výsledky zmapovania vývoja, priebehu a súčasnej podoby Južnoslovenských detských a mládežníckych folklórnych slávností (JDMFS) v Dulovciach v korelácii s významom detského folklóru pre rozvíjanie tvorivých schopností dieťaťa, jeho nadanie a talentu v prostredí, kde sa s folklórom nikdy predtým systematicky a dlhodobo nepracovalo. Vydanie monografickej publikácie Pamätnica II. o JDMFS v Dulovciach v 21.storočí je pokračovaním publikácie Pamätnica a priblíži priebeh JDMFS v Dulovciach od roku 2006. Slávnostný krst publikácie sa koná 28. 02. 2023 od 10:00 do 11:00 na Základnej škole, Starohorská 8 v Dulovciach.


Publikáciu z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Tento projekt bol podporený z verejných zdrojov poskytnutých Fondom na podporu umenia. Publikácia reprezentuje výlučne názor autora a fond nezodpovedá za obsah publikácie.

Názov prímateľa
Regionálne osvetové stredisko v Komárne – Regionális Művelődési Központ, Komárom

Celkový rozpočet:
4 215,00 €

Výška podpory:
2 500,00 €