Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Obnova zlatého literárneho fondu a doplnenie knižničného fondu v oddelení beletrie Akadémie ozbrojených síl

Krátky opis
Výstava kníh zakúpených v roku 2023 z dotácie FPU 22-514-04949 z projektu "Obnova zlatého literárneho fondu a doplnenie knižničného fondu v oddelení beletrie Akadémie ozbrojených síl" sa uskutoční v Týždni slovenských knižníc s cieľom propagovať Fond na podporu umenia, ktorému Akademická knižnica Akadémie ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika ďakuje za podporu.
Fotogaléria
Názov podujatia
Týždeň slovenských knižníc - výstava kníh z projektu FPU 22ľ-514-04949

Miesto konania / kraj
Liptovský Mikuláš / Liptovský Mikuláš

Termín konania
06.02.2023 - 12.02.2023

Popis projektu

Výstava kníh zakúpených v roku 2023 z dotácie FPU 22-514-04949 je súčasťou aktivít akademickej knižnice v marci Mesiaci knihy. Knihy z projektu "Obnova zlatého literárneho fondu a doplnenie knižničného fondu v oddelení beletrie Akadémie ozbrojených síl" budú čitateľom k dispozícii prvýkrát na výstave a môžu si ich ihneď požičať. Zámerom projektu je obnova knižničného fondu v oddelení beletrie za novšie vydané diela zo zlatého literárneho fondu a doplnenie o aktuálne vydávané diela slovenských a zahraničných autorov z poézie a beletrie pre dospelých rôzneho žánru (ženské romány, historické romány, detektívne romány, poviedky apod.), kníh vydaných s podporou FPU a nákup predplatného časopisov kultúrno-spoločenského charakteru: Krásy Slovenska, Romboid, Rozum. Výstava kníh je hlavnou aktivitou Týždňa slovenských knižníc. Cieľom podujatia je propagácia Fondu na podporu umenia, Slovenskej asociácie knižníc a Týždňa slovenských knižníc.

Názov prímateľa
Akadémia ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika

Celkový rozpočet:
1 670,00 €

Výška podpory:
1 500,00 €