Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Ultrazvuk v USA

Krátky opis
Tento projekt sa výstižne nazýva ULTRAZVUK a môžete od neho očakávať precíznu defektoskopiu našej spoločnosti, na akú sme u oboch pánov zvyknutí. Aj napriek spoločným pohľadom na veci a udalosti okolo nás ich obaja interpretujú po svojom, čo len pridáva na komplexnosti tohoto diela ako takého. Na základe svojich úspechov, dostal pozvanie do USA. Zámerom projektu je spropagovať SR, prezentovať slovenské interpretačné umenie v zahraničí a tiež predstaviť tvorbu slovenských skladateľov.
Fotogaléria
Názov podujatia
Ultrazvuk v USA

Miesto konania
Spojené štáty americké

Termín konania
25.01.2023 - 01.02.2023

Popis projektu

Dvaja majstri svojho remesla Vec a Tono S. sa konečne rozhodli dať hlavy a slohy dokopy, aby v spoločnom projekte pre poslucháčov sofistikovaného hip-hopu pripravili kvalitné tracky plné slovných hračiek a svojského humoru. Tento projekt sa výstižne nazýva ULTRAZVUK a môžete od neho očakávať precíznu defektoskopiu našej spoločnosti, na akú sme u oboch pánov zvyknutí. Aj napriek spoločným pohľadom na veci a udalosti okolo nás ich obaja interpretujú po svojom, čo len pridáva na komplexnosti tohoto diela ako takého. Ultrazvuk má za sebou vypredané československé turné s viac ako 12 zastávkami a odohrané všetky veľké festivaly. Na základe svojich úspechov, dostal pozvanie do USA. Zámerom projektu je zahraničnému divákovi, poslucháčovi priniesť nový hudobný zážitok. Zámerom tohto projektu je osloviť zahraničné publikum, zámerom projektu je spropagovať SR, prezentovať slovenské interpretačné umenie v zahraničí a tiež predstaviť tvorbu slovenských skladateľov.


koncerty v USA, v New Yorku - 3 koncerty v New Yorku

Názov prímateľa
PUPPY LOVE - Občianske Združenie

Celkový rozpočet:
17 730,00 €

Výška podpory:
6 000,00 €