Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne centrum Cooltajner 2022

Krátky opis
Pozývame vás na považskobystrický krst knihy spisovateľky Sone Uríkovej spojený s koncertom folkového pesničkára Zabiť Františka, ktorý sa uskutoční v piatok 28.10.2022 v kultúrnom centre Cooltajner o 20:00.
Fotogaléria
Názov podujatia
Soňa Uriková: Považskobystrický krst knihy + koncert Zabiť Františka

Miesto konania / kraj
Považany / Nové Mesto nad Váhom

Termín konania
28.10.2022

Popis projektu

Soňa Uriková (1988) sa narodila v Považskej Bystrici, vyštudovala scenáristiku a dramaturgiu na VŠMU. V roku 2015 jej vyšla debutová zbierka poviedok Živé ploty (KK Bagala), v 2020 kniha pre deti Jašo na jarmoku (ahaslovakia) a v lete 2022 ďalšia zbierka poviedok s názvom Dôvod na radosť (KK Bagala). Organizuje literárny projekt Medziriadky, vedie workshopy kreatívneho písania, prispieva do rozhlasu, časopisov či knižných antológií. Zabiť Františka je nezávislý alt-folkový pesničkár, ktorého autorský rukopis pozostáva z podmanivých spevových liniek, snových gitarových plôch a intertextuálne bohatej lyriky. Na konte má zatiaľ eponymný debutový album. Odkazy na produkciu https://open.spotify.com/artist/0at3QYsQZmjSPu69MdrvUH https://open.spotify.com/artist/0at3QYsQZmjSPu69MdrvUH https://open.spotify.com/artist/0at3QYsQZmjSPu69MdrvUH https://open.spotify.com/artist/0at3QYsQZmjSPu69MdrvUH Médiá https://open.spotify.com/artist/0at3QYsQZmjSPu69MdrvUH https://open.spotify.com/artist/0at3QYsQZmjSPu69MdrvUH https://open.spotify.com/artist/0at3QYsQZmjSPu69MdrvUH https://open.spotify.com/artist/0at3QYsQZmjSPu69MdrvUH Toto podujatie podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.

Názov prímateľa
COOLTAJNER

Celkový rozpočet:
23 800,00 €

Výška podpory:
20 000,00 €