Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

To be open III.

Krátky opis
Koncom augusta bol realizovaný keramický workshop sochárov pod názvom Terra Statua III. Keramická technológia ponúkla novú skúsenosť s tvorbou objemu v priestore, čo v konečnom dôsledku malo obohacujúci vplyv na samotnú tvorbu, ale aj myslenie toho ktorého sochára. Podujatie bolo sprístupnené aj verejnosti počas sobotného trhu v priestore Starej tržnice, kde sa workshop odohrával, zároveň sa prezentovali aj výsledné objekty.
Fotogaléria
Názov podujatia
Terra Statua III.

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
31.08.2022 - 17.09.2022

Popis projektu

Keramický workshop sochárov Terra statua III. bol realizovaný v keramickom štúdiu Starej tržnice, v priestore Oáza.

Zúčastnili sa ho členovia združenia Resculpture.sk, ktorí sa podieľali aj na organizácií workshopu a prizvaní hostia.

Výsledky workshopu sa prezentovali na pôde samotnej Starej tržnice v rámci sobotného trhu, priamo v priestore Oázy, aby aj stabilní návštevníci mali možnosť vidieť diela profesionálnych výtvarníkov. Zároveň návštevníci Starej tržnice v čase sobotného trhu mali možnosť nahliadnuť do keramického štúdia a na chvíľu tak vidieť aj naživo tvorbu v priamom prenose. 

Názov prímateľa
Kolektívna hlava/ Cabeza Colectiva/ Collective Head

Celkový rozpočet:
5 500,00 €

Výška podpory:
5 000,00 €