Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Knižnica na dosah

Krátky opis
Tri náučné prednášky Dušana Valenta pre žiakov 4. a 9. ročníka ZŠ, 24. november 2022 o 8,00 hod.; 9,20 hod. a 10,30 hod.
Fotogaléria
Názov podujatia
Čo skrýva vesmír? Je tenisová loptička plochá? Základy kritického myslenia.

Miesto konania / kraj
Liptovský Mikuláš / Liptovský Mikuláš

Termín konania
24.11.2022

Popis projektu

Cieľom prednášok je pútavou a zrozumiteľnou formou podnietiť u detí záujem o vesmír a kritické myslenie. Dve prednášky Čo skrýva vesmír? sú určená pre žiakov 4. ročníka ZŠ, jedna prednáška Základy kritického myslenia pre žiakov 9. ročníka ZŠ. Prednášky sa nesnažia suplovať školské vyučovanie, ale ho primerane dopĺňajú a rozširujú. Prednášať bude vyštudovaný geológ a paleontológ, vedecký publicista, spisovateľ a lektor Dušan Valent.

Názov prímateľa
Liptovská knižnica Gašpara Fejérpataky-Belopotockého v Liptovskom Mikuláši

Celkový rozpočet:
4 600,00 €

Výška podpory:
4 000,00 €