Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Čítajme a tvorme v knižnici

Krátky opis
Autorské stretnutie so spisovateľkou Tinou Van der Holland - beseda spojená s autogramiádou
Fotogaléria
Názov podujatia
Autorské stretnutie so spisovateľkou Tinou Van der Holland

Miesto konania / kraj
Michalovce / Michalovce

Termín konania
23.11.2022

Popis projektu

Autorské stretnutie so spisovateľkou Tinou Van der Holland - beseda spojená s autogramiádou. Tina Van der Holland sa narodila a žije v Košiciach. Je vydatá, má dvoch synov. Vyštudovala informatiku na Univerzite P.J. Šafárika, ale čoskoro zistila, že programovanie nie je nič pre ňu. Túžba realizovať svoj tvorivý rozlet ju po prelomovom roku 1989 zaviala do vôd dizajnu. Aj keď sa neskôr presadila ako manažérka reklamy a analytička, neprestáva tvoriť – venuje sa výtvarnému umeniu a literárnej tvorbe. Napísala množstvo kníh, ktoré sú obľúbené aj u našich čitateľov - Shalom, Kronika sendvičovej ženy, Sladký život opatrovateľky, Čierna pani z Kežmarku, Tajomstvo zlatého pokladu, Biela pani levočská, Déjá vú, Ako hadí jed, Bejby sníva o mori.

Názov prímateľa
Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického v Michalovciach

Celkový rozpočet:
5 550,00 €

Výška podpory:
4 900,00 €