Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Krajina kníh

Krátky opis
V rámci projektu Krajina kníh si do knižnice pozývame zaujímavých slovenských autorov literatúry pre deti a mládež. V novembri nás navštívi spisovateľ Júliu Belan, ktorý chce svojimi knihami podporiť čítanie u detí, rozvíjať ich fantáziu a zároveň hravým spôsobom prináša cez svoje príbehy aj potrebné poučenia do života detí. Podujatie je určené pre žiakov 4. a 5. ročníka ZŠ.
Fotogaléria
Názov podujatia
V Krajine kníh s Júliusom Belanom

Miesto konania / kraj
Levoča / Levoča

Termín konania
24.11.2022

Popis projektu

V novembri nás v Krajine kníh navštívi spisovateľ Július Belan, ktorý chce svojimi knihami podporiť čítanie u detí, rozvíjať ich fantáziu a zároveň hravým spôsobom prináša cez svoje príbehy aj potrebné poučenia do života detí.
Podujatie je určené pre žiakov 4. a 5. ročníka ZŠ.

Podujatie sa uskutoční v Knižnici Jána Henkela v Levoči 24. novembra 2022 o 9.00 a 10.30 hod. 

Názov prímateľa
Knižnica Jána Henkela v Levoči

Celkový rozpočet:
2 750,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €