Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Lebo na nich záleží...

Krátky opis
Čítanie pre deti vo veku 8 a 9 rokov v spoločnosti canisterapeutických psíkov pod vedením Veroniky Kubáňovej z tímu Akironka.
Fotogaléria
Názov podujatia
6. canisterapeutické stretnutie s Eliškou a Happy

Miesto konania / kraj
Ružomberok / Ružomberok

Termín konania
11.10.2022

Popis projektu

Šieste čítanie so psíkmi Eliškou a Happy pod vedením canisterapeutky Veroniky Kubáňovej (http://www.akironka.sk/" style="color: rgb(199, 47, 65); outline: none; transition: all 0.7s ease 0s;">www.akironka.sk). 

Odd. pre deti a mládež    utorok 11.10.2022    14.30 h.

Čítanie je určené deťom, ktoré sú hanblivé, majú strach zo psíkov či  problém s čítaním. Posmeľte svoje dieťa a prihláste ho na stretnutie, už niekoľko krát sme boli svedkami liečivého účinku Elišky a Happy:-) Pozor však na vekové obmedzenie, terapia je určená deťom vo veku 8 - 9 rokov. Stretnutie je určené výhradne pre deti (bez rodičov), trvá 60 minút.

Prosíme, rešpektujte tieto zásady, veľmi to pomôže úspechu stretnutia.



Podujatie v rámci projektu Lebo na nich záleží... z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, hlavný partner projektu.

Na tomto verejnom podujatí budú vyhotovované fotografie prevádzkovateľom Mestská knižnica Ružomberok za účelom propagácie na webovom sídle, facebookovej stránke a neperiodických materiáloch prevádzkovateľa, prípadne ďalších médiách. Účasťou na podujatí súhlasíte s ich zverejnením.

Názov prímateľa
Mestská knižnica Ružomberok

Celkový rozpočet:
1 700,00 €

Výška podpory:
1 500,00 €