Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Krištáľová váza

Krátky opis
Festival populárnej piesne spevákov amatérov populárnej piesne od 13 do 30 rokov sa uskutoční dňa 15. októbra 2022 v Dome kultúry v Zemianskych Kostoľanoch.
Fotogaléria
Názov podujatia
Krištáľová váza 2022

Miesto konania / kraj
Zemianske Kostoľany / Prievidza

Termín konania
15.10.2022

Popis projektu
Krištáľová váza 2022
15. október 2022, 16:00 h, DK SNP Zemianske Kostoľany

Regionálne kultúrne centrum v Prievidzi, obec Zemianske Kostoľany a hlavný partner podujatia Fond na podporu umenia vás pozývajú na festival spevákov amatérov populárnej piesne od 13 do 30 rokov
Hosť: slovenská speváčka JANA KRIŠTOF LEHOTSKÁ
8 finalisti
*Tamara Hurárová
*Marko Mikulášik
*Silvia Čuláková
*Sofia Filičková
*Sofia Gontkovičová
*Patrik Šarközi
*Natália Žiaková
*Juraj Harag
účinkujú v 1. kole v sprievode klaviristu Michala Dírera a v 2. kole v sprievode kapely:
*Roman Mečiar - gitary
*Peter Kurhajec ml. - klávesy
*Martin Glonek - basová gitara
*Vladislav Leškovský - bicie
Vstupné 5 €
---------------------------------------------
Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia: https://www.fpu.sk/?fbclid=IwAR2fohYsF1fpK7sgRjzrgPU6Dzo5kaxtY9uMa14lxbuY1ZYUSJkBkTomgYY" rel="nofollow noopener" role="link" tabindex="0" target="_blank" style="color: var(--blue-link); cursor: pointer; text-decoration-line: underline; outline: none; list-style: none; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; margin: 0px; text-align: inherit; padding: 0px; -webkit-tap-highlight-color: transparent; touch-action: manipulation; display: inline; font-family: inherit;">www.fpu.sk
Názov prímateľa
Regionálne kultúrne centrum v Prievidzi

Celkový rozpočet:
3 500,00 €

Výška podpory:
2 500,00 €