Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelávanie v neprofesionálnom umení a astronómii IV.

Krátky opis
pobytové vzdelávanie pre dospelých, 2 workshopy počas 3 dní, v príjemnom prostredí ranču Aktivita : Tradičné a ochotnícke divadlo
Fotogaléria
Názov podujatia
Tradičné a ochotnícke divadlo -2 divadelné workshopy

Miesto konania / kraj
Dolné Obdokovce / Nitra

Termín konania
14.10.2022 - 16.10.2022

Popis projektu

Zámerom je aktivizácia, edukácia amatérskych divadelníkov dospelých, ochotníckych divadelných súborov v Nitrianskom kraji a za jeho hranicami. Uchovávať tradíciu ochotníckych divadiel v Nitrianskom kraji. Cieľom je 1. vytvárať kontinuálne vzdelávanie pre vedúcich dospelých divadelných súborov, členov divadelných súborov. 2. podporovať a rozvíjať tradičné formy divadla o obciach nitrianskeho regiónu a priniesť nové inšpiratívne formy divadelnej praxe medzi divadelníkov - ochotníkov.

Súčasť projektu Vzdelávanie v neprofesionálnom umení a astronómii IV. Aktivita Tradičné a ochotnícke divadlo. Ide o nadregionálnu edukačnú aktivitu, koncipovanú ako neformálne, metodické vzdelávanie dospelých.

 

Naši lektori:

Mgr. Zuzana Kráľová

Mgr.art. Peter Luptovský 

Peter Luptovský - Proces formovania charakteru postavy v predstavení a práca s rekvizitou

 Zuzana Kráľová - Práca s publikom a s divákom 

Názov prímateľa
Krajské osvetové stredisko v Nitre

Celkový rozpočet:
28 070,00 €

Výška podpory:
20 000,00 €