Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

FRAŠTACKÝ TŔŇ 2021 - 14. ročník bienále medzinárodnej súťaže kresleného humoru

Krátky opis
Aký druh energie sa páči karikaturistom? A ako ho dokážu spodobiť? To sa rozhodli zistiť organizátori v 14. ročníku medzinárodnej súťaže kresleného humoru FRAŠTACKÝ TŔŇ a vybrali tému "ENERGIA". Vyhlásenie výsledkov 14. ročníka a ďalšie zaujímavé udalosti sa uskutočnili 30.09.2022.
Fotogaléria
Názov podujatia
FRAŠTACKÝ TŔŇ 2021 - 14. ročník bienále medzinárodnej súťaže kresleného humoru - Vyhlásenie výsledkov.

Miesto konania / kraj
Hlohovec / Hlohovec

Termín konania
30.09.2022

Popis projektu

30. septembra o 16.30 sme pozvali priateľov humoru do Výstavnej siene Vlastivedného múzea na Rázusovej 6 v Hlohovci na podvečer plný humoru a zaujímavých udalostí, ktorý im spríjemnil prvý deň Michalského jarmoku. Hlavnou udalosťou večera bolo slávnostné vyhlásenie výsledkov 14. ročníka bienále kresleného humoru FRAŠTACKÝ TŔŇ 2022, na ktoré už netrpezlivo čakalo 98 karikaturistov z 33 štátov celého sveta. Šesť zo 14 ocenených karikaturistov prijalo naše pozvanie na slávnosť, tí, ktorí do Hlohovca nemohli pricestovať, poslali na slávnosť svoje video pozdravy. Vďaka ich pozdravom sme počas vyhlásenia výsledkov zavítali do Belgicka, Česka, Indonézie, Iránu, Nemecka a Ukrajiny.

Názov prímateľa
EX LIBRIS AD PERSONAM HLOHOVEC

Celkový rozpočet:
3 700,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €