Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Výtvarné spektrum

Krátky opis
Súťaž nadväzuje na viacročnú úspešnú tradíciu súťažného podujatia Výtvarná Dubnica, ktoré vzniklo v roku 1963 v Dubnici nad Váhom. Súťaž je určená mládeži od 15 rokov a dospelým. Súťaž sa koná každý rok. V každom ročníku súťaže NOC vyhlasuje odporúčanú tému, ktorá nie je povinná. Hlavným cieľom súťaže je nadobúdanie vedomostí, rozvíjanie zručností a umeleckoodborný rast kolektívov a jednotlivcov prostredníctvom poznávania, realizácie a prezentácie neprofesionálnej výtvarnej tvorby.
Fotogaléria
Názov podujatia
Výtvarné spektrum 2022, 59. ročník celoštátnej postupovej súťaže a výstavy neprofesionálnej výtvarnej tvorby

Miesto konania / kraj
Levice / Levice

Termín konania
07.10.2022 - 14.11.2022

Popis projektu

Súťaž nadväzuje na viacročnú úspešnú tradíciu súťažného podujatia Výtvarná Dubnica, 

ktoré vzniklo v roku 1963 v Dubnici nad Váhom.

Súťaž je určená mládeži od 15 rokov a dospelým. Súťaž sa koná každý rok.

 V každom ročníku súťaže NOC vyhlasuje odporúčanú tému, ktorá nie je povinná.

Hlavným cieľom súťaže je nadobúdanie vedomostí, rozvíjanie zručností a umeleckoodborný rast kolektívov a jednotlivcov prostredníctvom poznávania, realizácie a prezentácie neprofesionálnej výtvarnej tvorby. Súčasťou sú aj 3 trojdňové workshopy pod vedením odborného lektora.

Názov prímateľa
REGIONÁLNE OSVETOVÉ STREDISKO V LEVICIACH

Celkový rozpočet:
13 910,00 €

Výška podpory:
9 000,00 €