Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Reprízy a aktivity divadla Nomantinels

Krátky opis
Workshopy angažovaného divadla a diskusie . Téma workshopu: čo je to angažované divadlo, aké postupy sa v ňom používajú, aký význam má v divadelnom umení zobrazovanie tém menšín so zameraní na LGBT ľudí, príklady dobrej praxe, tvorba vlastný angažovaných textov a inscenácií.
Fotogaléria
Názov podujatia
Workshopy angažovaného divadla

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
24.09.2022 - 12.11.2022

Popis projektu
Víkend spolu. Komunitné podujatia pre queer ľudí.
Prihláste sa na komunitné workshopy angažovaného divadla. Nemusíte byť umelecky zdatní, či zdatné, stačí keď chcete nadviazať kontakt s queer komunitou, zahrať sa a trošku sa dozvedieť o umení a to ako môže vplývať na zmeny v postojoch k LGBTI ľuďom. Rozviniete komunikačné a sociálne zručnosti a kto bude chcieť vytvorí umelecké dielo. Spoznáte fajn ľudí. Nebuďte sami a pridajte sa k našim komunitným aktivitám. Môžete vziať aj svojich blízkych ľudí, ktorí vás podporujú.
Workshopy bude viesť queer umelec Peter Tilajčík, ktorí pôsobí v divadle Stoka, spolupracuje dlhodobo aj s naším divadlom Nomantinels a za spoluúčasti Andreja Kuruca, Róberta Pakana z Nomantinels a ďalších zaujímavých hostí a hostiek.
Prihlásiť sa môžete tu: https://lnk.sk/ups5?fbclid=IwAR0vfOrG7XRJ1-pBqvRGBPsnaSrTxeOyFcPXM73hzL45Q2AmMnkIv58sELw" rel="nofollow noopener" role="link" tabindex="0" target="_blank" style="color: var(--blue-link); cursor: pointer; outline: none; list-style: none; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; margin: 0px; text-align: inherit; padding: 0px; -webkit-tap-highlight-color: transparent; touch-action: manipulation; display: inline; font-family: inherit; animation-name: none !important; transition-property: none !important;">https://lnk.sk/ups5?fbclid=IwAR0vfOrG7XRJ1-pBqvRGBPsnaSrTxeOyFcPXM73hzL45Q2AmMnkIv58sELw" class="x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x1vvkbs xtlvy1s" style="margin: 0.5em 0px 0px; overflow-wrap: break-word; font-family: " segoe="" ui="" historic",="" "segoe="" ui",="" helvetica,="" arial,="" sans-serif;="" color:="" rgb(5,="" 5,="" 5);="" font-size:="" 15px;="" animation-name:="" none="" !important;="" transition-property:="" !important;"="">Celkovo sa uskutoční 5 komunitných workshopov na túto téme, nemusíte sa zúčastniť všetkých termínov, pokojne zaznačte kedy môžete. Občerstvenie bude zabezpečené, prípadne si doneste niečo na zahryznutie.
Miesto: Kultúre centrum PAKT, Pionierská 17, Bratislava
Termíny: soboty 10:0 - 13:00 24.9., 8.10., 15.10., 29.10., 12.11.2022
Workshopy podporili z verejných zdrojov Fond na podporu umenia a Nadácia mesta Bratislava. 
Zobraziť menej
Názov prímateľa
NOMANTINELS

Celkový rozpočet:
32 870,00 €

Výška podpory:
18 000,00 €