Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Cena za architektúru CE ZA AR 2022

Krátky opis
Televízna miniséria krátkych filmov, ktorá predstavuje nominované diela Ceny za architektúru CE ZA AR 2022.
Fotogaléria
Názov podujatia
Týždeň súčasnej slovenskej architektúry

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
29.09.2022 - 06.10.2022

Popis projektu

Pre fanúšikov a fanúšičky slovenskej architektúry sme, spoločne s vyhlasovateľom ocenenia Cena za architektúru CE ZA AR 2022 - Slovenskou komorou architektov, pripravili minisériu krátkych filmov, ktorá predstaví nominované diela aktuálneho ročníka. Sledujte ich s nami na Dvojke, vždy o 19:40 v nasledovných dňoch, v jednotlivých kategóriách:

29.09. (štvrtok) Interiér
30.09. (piatok) Rodinné domy
03.10. (pondelok) Občianske a priemyselné budovy
04.10. (utorok) Exteriér a Fenomény architektúry
05.10. (streda) Bytové domy

Laurátov CE ZA AR 2022 sa dozvieme v priamom prenose, rovnako na Dvojke (RTVS), vo štvrtok 6. októbra 2022. Pozývame sledovať!

Diváci a diváčku môžu svojho favorita podporiť hlasovaním o Cene verejnosti, ktoré prebieha až do galavečera na webovej stránke: https://cezaar.tv/cena-verejnosti/. 

" target="_blank">https://cezaar.tv/cena-verejnosti/.">https://cezaar.tv/cena-verejnosti/. 

Názov prímateľa
Inštitút Slovenskej komory architektov (ISKA)

Celkový rozpočet:
218 500,00 €

Výška podpory:
30 000,00 €