Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

IUGTE Performing Arts Conference & Laboratory

Krátky opis
Podcast "Scénické umenie na pomedzí tradície a súčasnosti" slovenskej umelkyne Moniky Necpálovej vznikol ako jeden z výstupov jej medzinárodnej mobility v rakúskom Laubeggu. Práve tam sa v júli 2022 konalo IUGTE laboratórium fyzického divadla a konferencia "Performing Arts between Traditions and Contemporaneity".
Fotogaléria
Názov podujatia
Podcast: IUGTE International Theatre Laboratory and Conference

Miesto konania
Rakúsko

Termín konania
20.07.2022 - 29.07.2022

Popis projektu

Vedeli ste, že pri interakcii z hercami režisér vôbec nemusí hovoriť, aby dosiahol vynikajúce výsledky? Alebo že práca s výtvarnými dielami nielenže môže byť užitočná pre herca, ale môže byť aj zaujímavá pre diváka? Viac sa dozviete v podcaste slovenskej divadelnej umelkyne Moniky Necpálovej, ktorá sa zúčastnila IUGTE Laboratória fyzického divadla a konferencie Performing Arts between Traditions and Contemporaneity (Scénické umenie na pomedzí tradície a súčasnosti) na rakúskom zámku Laubegg. Autorka podcastu vám prezradí, ako k fyzickému divadlu pristupujú divadelní odborníci - režiséri, tanečníci, herci či pedagógovia, s ktorými sa počas konferencie stretla a pracovala.

Podcast je dostupný na tomto linku:

https://spotifyanchor-web.app.link/e/8ukmQqd4atb">https://spotifyanchor-web.app.link/e/8ukmQqd4atb


Medzinárodnú mobilitu umelkyne podporil z verejných zdrojov hlavný partner Fond na podporu umenia.

Názov prímateľa
Monika Necpálová

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
2 750,00 €