Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Mladý moderátor 2022

Krátky opis
Vzdelávacia aktivita "Toto som ja" sa uskutoční s 2 známymi televíznymi a rádiovými moderátormi. Bude zameraná na rozhovor, aby sa potencionálny súťažiaci vedeli pripraviť na túto súťažnú disciplínu. Naučia sa ako vhodne klásť otázky a ako počúvať svojho respondenta.
Fotogaléria
Názov podujatia
aktivita "Toto som ja"

Miesto konania / kraj
Nitra / Nitra

Termín konania
10.10.2022

Popis projektu
Aktivita bude celá zameraná na rozhovor. Každý zúčastnený bude mať dostatok času na "vyspovedanie"  ostrieľaných moderátorov, ktorí prijali pozvanie k nám do Krajského osvetového strediska v Nitre. Budú to televízni a rádioví moderátori: Katarína Balážiová - Becca - pôsobiaca v rádiu Europa 2 a v TV Markíza a druhým moderátorom bude Matúš Krnčok - pôsobiaci v rádiu Expres a v TV Markíza. 

„Toto som ja“ je aktivita v rámci projektu Mladý moderátor 2022, je zameraná na zdokonalenie sa v rozhovoroch. Po prihlásení bude študentom priradený moderátor a téma rozhovoru, na ktorú sa budú musieť pripraviť a v deň aktivity tento rozhovor zrealizujú. Okrem toho, že si vyskúšajú rozhovor so známou osobnosťou, získajú od nej aj spätnú väzbu. Dozvedia sa čomu sa pri rozhovore vyhnúť, na čo si dať pozor, aké otázky sa nepýtať, ako počúvať respondenta a iné zaujímavosti.
Názov prímateľa
Krajské osvetové stredisko v Nitre

Celkový rozpočet:
2 320,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €