Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Výstava Boston

Krátky opis
Performatívna udalosť "WhoMoreIsMe" sa uskutoční V Midway art gallery 21.9 2022 so začiatkom o 19h. Participujúci umelci sú Viktor Fuček, Jana Orlová, David Helán a Pavel Tichoň.
Fotogaléria
Názov podujatia
WhoMoreIsMe

Miesto konania
Spojené štáty americké

Termín konania
21.09.2022 - 22.09.2022

Popis projektu

WhoMoreIsMe / Humorizmy

Keď sme diskutovali o možnosti vystúpenia s istými organizáciami v New Yorku, názov Humorizmy predstavoval problém. Humorizmus je pre nás hľadanie ideálnych foriem nášho skazeného ja. Pokúsime sa prebudiť radikálne alter ego vhodné pre priestor Midway Gallery, pričom kľúčová bude práca s textom, iróniou a sociálnou nadsádzkou, ako aj spracovanie zážitkov zo šesťtýždňového pobytu na americkom kontinente.


Who-More-Is-Me / Humorisms

When we discussed the possibility of a performance with certain organizations in New York, the name Humorisms was a problem. For us, humorism is searching for ideal forms of our corrupted selves. We will try to awaken a radical alter ego suitable for the space of the Midway Gallery, the key will be work with text, irony and social exaggeration, as well as the processing of experiences from a six-week stay on the American continent.

Názov prímateľa
Viktor Fuček

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
2 805,00 €