Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Podtatranský školák 6. ročník

Krátky opis
Podtatranský školák 6. ročník, súťaž školských časopisov základných škôl Prešovského a Košického kraja. Cieľom súťaže je podporiť a podchytiť začínajúce školské časopisy a zvýšiť odbornú úroveň už vydávaných časopisov. Súťaž prebieha pod odbornou garanciou novinárov a redaktorov, ktorí sa denne zaoberajú touto činnosťou.
Fotogaléria
Názov podujatia
Podtatranský školák 6. ročník

Miesto konania / kraj
Poprad / Poprad

Termín konania
29.09.2022 - 30.09.2022

Popis projektu

Podtatranský školák 6. ročník,

súťaž školských časopisov základných škôl Prešovského a Košického kraja. Cieľom súťaže je podporiť a podchytiť začínajúce školské časopisy a zvýšiť odbornú úroveň už vydávaných časopisov. Súťaž prebieha pod odbornou garanciou novinárov a redaktorov, ktorí sa denne zaoberajú touto činnosťou.

Workshopy a vyhodnotenie súťaže sa uskutoční 29. a 30. septembra 2022. 

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. 

Názov prímateľa
Podtatranská knižnica v Poprade

Celkový rozpočet:
1 700,00 €

Výška podpory:
1 500,00 €