Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Poznanie ukryté v knihách

Krátky opis
Stretnutie s regionálnou autorkou Ivanou Popluhárovou.
Fotogaléria
Názov podujatia
Ivana Popluhárová

Miesto konania / kraj
Galanta / Galanta

Termín konania
22.09.2022

Popis projektu

Posledné podujatie organizované v rámci Kultúrneho leta 2022, stretnutie s regionálnou autorkou Ivanou Popluhárovou. Spisovateľka má zatiaľ na konte dve vydania známych romantických príbehov tzv. "Evitoviek" a nomináciu na cenu Panta Rhei Awards 2021 v kategórii Slovenský knižný debutant roka. Besedu moderuje Petra Sabová.

Názov prímateľa
Galantská knižnica

Celkový rozpočet:
5 050,00 €

Výška podpory:
4 500,00 €