Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

ASSITEJ Artistic Gathering 2022

Krátky opis
ASSITEJ Artistic Gathering 2022 a Bibu Bienále sa konalo 17. – 22. mája 2022 vo švédskom Helsingborgu za koordinácie Bibu a ASSITEJ Sweden. Podujatia sa zúčastnila aj slovenská divadelná umelkyňa Monika Necpálová, ktorá sa zameriava na divadlo pre detského diváka. Medzinárodnú mobilitu umelkyne podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Fotogaléria
Názov podujatia
ASSITEJ Artistic Gathering 2022_Podcast

Miesto konania
Švédsko

Termín konania
17.05.2022 - 22.05.2022

Popis projektu

Ako tradičné a moderné naratívne techniky a technológie ovplyvňujú súčasnú divadelnú tvorbu pre deti? V čom spočíva rozdiel vo vnímaní krajiny u nás a v africkej kultúre? A na čo si dávať pozor, keď chcete svojím predstavením zaujať aj to najmladšie publikum? Odpovede nielen na tieto otázky nájdete v podcaste divadelnej umelkyne Moniky Necpálovej, ktorá sa podelí o svoje skúsenosti z medzinárodného stretnutia divadelnej odbornej verejnosti na ASSITEJ Artistic Gathering a festivale Bibu 2022 vo švédskom Helsingborgu.

Autorka podcastu sa počas stretnutia zoznámila s odborníkmi z rôznych krajín, ktorí sa zaoberajú ekologickou tematikou v divadelnej sfére, divadlom pre najmenších divákov (baby theatre) či tvorbou pre mladých ľudí a deti so špeciálnymi potrebami. 

Podcast vznikol ako jeden z výstupov mobility na ASSITEJ Artistic Gathering vo Švédsku 2022. Mobilitu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia. 

Podcast je dostupný na: 

https://anchor.fm/monika-necpalova2?fbclid=IwAR0qlQ673rWJl9kuDPQW7lsvYL3MKVagxsdSsEGDtpFmSWo-Fj1D8yQlO4g" style="text-decoration:none;">https://anchor.fm/monika-necpalova2?fbclid=IwAR0qlQ673rWJl9kuDPQW7lsvYL3MKVagxsdSsEGDtpFmSWo-Fj1D8yQlO4g" dir="ltr" style="line-height:1.656;background-color:#ffffff;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;padding:0pt 0pt 7pt 0pt;">https://anchor.fm/monika-necpalova2?fbclid=IwAR0qlQ673rWJl9kuDPQW7lsvYL3MKVagxsdSsEGDtpFmSWo-Fj1D8yQlO4g" style="text-decoration:none;">https://anchor.fm/monika-necpalova2?fbclid=IwAR0qlQ673rWJl9kuDPQW7lsvYL3MKVagxsdSsEGDtpFmSWo-Fj1D8yQlO4g" dir="ltr" style="line-height:1.656;margin-top:0pt;margin-bottom:7pt;">https://anchor.fm/monika-necpalova2?fbclid=IwAR0qlQ673rWJl9kuDPQW7lsvYL3MKVagxsdSsEGDtpFmSWo-Fj1D8yQlO4g" style="font-size: 12px; font-family: Arial; color: rgb(0, 0, 0); font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap;"> https://anchor.fm/monika-necpalova2?fbclid=IwAR0qlQ673rWJl9kuDPQW7lsvYL3MKVagxsdSsEGDtpFmSWo-Fj1D8yQlO4g" style="font-size: 12px; font-family: Arial; color: rgb(17, 85, 204); font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; text-decoration-line: underline; text-decoration-skip-ink: none; vertical-align: baseline; white-space: pre-wrap;">ASSITEJ Artistic Gathering 2022: Podcast – Thalia Teatro


Názov prímateľa
Monika Necpálová

Celkový rozpočet:
0,00 €

Výška podpory:
1 750,00 €