Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Reprízy predstavení HT

Krátky opis
Príbeh o malom dráčikovi, lepšie povedané o legende, ktorú by ste aj v múdrych knihách hľadali márne. Ústrednou témou je priateľstvo, ktoré vzniklo na jednej krásnej lúke medzi princeznou Nezábudkou a dráčikom Hapčí.
Fotogaléria
Názov podujatia
Dráčik Hapčí

Miesto konania / kraj
Pezinok / Pezinok

Termín konania
13.08.2022 - 14.08.2022

Popis projektu

„Ráčte vstúpiť do našej kuchyne, kde sme pre vás uvarili inscenáciu  o malom dráčikovi, lepšie povedané o legende, ktorú by ste aj v múdrych knihách hľadali márne. Ústrednou témou je priateľstvo, ktoré vzniklo na jednej krásnej lúke medzi princeznou Nezábudkou a dráčikom Hapčí. Aj keď sú každý iný a spočiatku  sa zdá, že to nebude, ako sa hovorí klapať, opak je pravdou. Je o tom, ako dráčik Hapčí pomohol zachrániť princeznú a kráľovstvo pred zlým princom Vilibaldom, ktorého najväčšou zábavou je všetko ničiť a chytať drakov. Dozviete sa ako dráčik k svojmu menu prišiel, čo všetko zažil a hlavne, ako prišiel na svet. Toto všetko uvidíte na vlastné oči u nás v kuchyni, teda  pardón, u nás v divadle,“

Názov prímateľa
Harry Teater, o. z.

Celkový rozpočet:
11 037,00 €

Výška podpory:
6 800,00 €