Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

PechaKucha Night Bratislava Vol. 50

Krátky opis
Preskúmajte s nami progresívne kultúrne a umelecké dianie z prostredia regiónov, vidieka a odľahlých kútov Slovenska a Česka. 50. edícia PechaKucha Night Bratislava predstaví viac i menej známe nezávislé kultúrne centrá, iniciatívy, platformy a spolky, ako aj tvorbu vizuálnych umelcov a umelkýň spätú s rurálnym prostredím.
Fotogaléria
Názov podujatia
PechaKucha Night Bratislava vol. 50 - Rurálny terén

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
24.08.2022

Popis projektu
50. edícia PechaKucha Night Bratislava upriami pozornosť na progresívne kultúrne a umelecké dianie, odohrávajúce sa mimo územný rámec metropol či krajských miest Slovenska a Česka. Predstavíme nezávislé kultúrne centrá, iniciatívy, platformy a spolky pôsobiace v rámci regiónu, vidieka a okrajových lokalít, príznačné svojim úzkym vzťahom k miestu či miestnej komunite, angažovaním sa v ich oživení a rozvoji, ako aj zavádzaním udržateľnejších modelov umeleckej prevádzky. Autorskú tvorbu spätú s rurálnym prostredím odprezentujú zároveň vybraní vizuálni umelci a umelkyne.

Hostia:
Bašta
Švestkový Dvůr
Dom Jana Hálu
Tu bolo kino
Les – společenství pro pěstování, teorii a umění
Erika Miklóšová
Nástupište 1-12
Jozef Pilát
RUVK
Luhovaný Vincent
Woven
Naše Zálesíčko

5€ zakúpenie online na https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ftootoot.fm%2F%3Ffbclid%3DIwAR2y3bq7WW45RIJAmJe6cl04bE386CwsDdwcp_-_Sy3veYM3bI9uM5OS0HY&h=AT0JBn3MFmQnuzOWUJKkshylX_bhcWFmxFzxWgpQ48kvN4hnBG7AIDbY4zloexM_xkoE6HUxg5h3uDrBtqk70KOTpl-Q6JsydhAIbz08YY0MgF2nhZpuX6C4ICZH_25I9cp_&__tn__=q&c[0]=AT2xhYHTHkvOkM5nb6x-QrcfMj8pR3-48-ICfz_AZEowwg-FbrLN4FqeZT2GmmdK3xXO15Y-TSNOKZMM_t41nXQP9qx9sQFwnSRBwXp14O6VHkwO73RZde9i1bniNfzte1GhtIAsn0GxjrD1VpDG3C91" rel="nofollow noopener" role="link" tabindex="0" target="_blank" style="color: var(--blue-link); cursor: pointer; outline: none; list-style: none; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; text-align: inherit; margin: 0px; padding: 0px; -webkit-tap-highlight-color: transparent; display: inline; touch-action: manipulation; font-family: inherit;">tootoot.fm alebo na mieste
1€ študenti a študentky umeleckých škôl a umenovedných odborov s preukázaním platného študentského preukazu na mieste

Podujatie z verejných zdrojov ako hlavný partner podporil Fond na podporu umenia.
Názov prímateľa
permanentne autorsky realizovaná tvorba

Celkový rozpočet:
8 803,00 €

Výška podpory:
6 000,00 €