Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

GOLDEN AGE FESTIVAL 2022 - 8. ročník

Krátky opis
Tri fantastické koncerty v jeden večer! Autentická hot jazzová a swingová hudba 20. až 50. rokov minulého storočia v podaní troch špičkových kapiel!
Fotogaléria
Názov podujatia
Golden Age Festival 2022

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
17.09.2022

Popis projektu


Tri fantastické koncerty v jeden večer! Autentická hot jazzová a swingová hudba 20. až 50. rokov minulého storočia v podaní troch špičkových kapiel!
V období zlatej éry jazzu (Golden Age) znel ulicami miest a nočných klubov ragtime, hot-jazz, dixieland, swing či boogie-woogie. A práve tieto žánre budú znieť v autentickej interpretácii troch z najlepších hudobných zoskupení Európy a Veľkej Británie.


LINE UP:
BENOIT VIELLEFON ORCHESTRA
https://benoitviellefon.bandcamp.com/?fbclid=IwAR2kZjzCaX61AwJ9i-vqT9JKVAm4E_pvuJiNLjesGsJ_I_ZlsHV6pzvbN_I" rel="nofollow noopener" role="link" tabindex="0" target="_blank">https://benoitviellefon.bandcamp.com/?fbclid=IwAR2kZjzCaX61AwJ9i-vqT9JKVAm4E_pvuJiNLjesGsJ_I_ZlsHV6pzvbN_I" class="l7ghb35v kjdc1dyq kmwttqpk gh25dzvf jikcssrz">SIX BROWN BROTHERS
Saxofónové sexteto s hudbou ragtimu a raného jazzu rokov 1910-1920 (NL, ES, DE, CZ, SK)


FATS JAZZ BAND
https://benoitviellefon.bandcamp.com/?fbclid=IwAR2kZjzCaX61AwJ9i-vqT9JKVAm4E_pvuJiNLjesGsJ_I_ZlsHV6pzvbN_I" role="link" tabindex="0">https://benoitviellefon.bandcamp.com/?fbclid=IwAR2kZjzCaX61AwJ9i-vqT9JKVAm4E_pvuJiNLjesGsJ_I_ZlsHV6pzvbN_I" class="l7ghb35v kjdc1dyq kmwttqpk gh25dzvf jikcssrz">Na záver skvelá improvizovaná jam session všetkých účinkujúcich


Vstupenky v predaji v sieti Ticketportal
https://benoitviellefon.bandcamp.com/?fbclid=IwAR2kZjzCaX61AwJ9i-vqT9JKVAm4E_pvuJiNLjesGsJ_I_ZlsHV6pzvbN_I" rel="nofollow noopener" role="link" tabindex="0" target="_blank">https://benoitviellefon.bandcamp.com/?fbclid=IwAR2kZjzCaX61AwJ9i-vqT9JKVAm4E_pvuJiNLjesGsJ_I_ZlsHV6pzvbN_I" class="l7ghb35v kjdc1dyq kmwttqpk gh25dzvf jikcssrz">GOLDEN AGE FESTIVAL je jediný medzinárodný festival raného jazzu na Slovensku, ktorého sa tento rok uskutoční 8. ročník.


Podujatie z verejných zdrojov podporili: Fond na podporu umenia a Bratislavský samosprávny kraj
Partner podujatia: RTVS
Mediálni partneri: Rádio Devín, Citylife, J. C. Decaux, inBA, Hudobný život, Citylife.sk, Mojakuktura.sk, Musicpress.sk, Hlavné mesto SR Bratislava, BKIS, Bratislavské kultúrne leto, Staromestské noviny, jazz.sk, Jazzrádio Piešťany.


Názov prímateľa
Swingmánia

Celkový rozpočet:
20 760,00 €

Výška podpory:
7 000,00 €