Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Aktivity mimoOs 2/2 2021- 1/2 2022

Krátky opis
Tanečno - hudební performance Barbory ​​Janákové, Kateřiny Málikové, Evy Priečkové, Petra Šavela a Intsa Plavniekse. Jaký genetický vzorec nám naše prababky a babičky vetkaly do těl? Jsme jiné a ony vinné? O čem chtěli a o čem mohli mluvit? Pátráme po tom tlumeném hlase na půdách, tam, kde ho doprovází pískání větru, pouštíme draka přes semčené rty, otevíráme okno. Ženská duše tam zůstala, ustrikovaná do těsného svetru.
Fotogaléria
Názov podujatia
mimoOs&kol.: Prešívané niťou

Miesto konania
Česká republika

Termín konania
22.08.2022

Popis projektu
Tanečno - hudební performance Barbory ​​Janákové, Kateřiny Málikové, Evy Priečkové, Petra Šavela a Intsa Plavniekse.
Jaký genetický vzorec nám naše prababky a babičky vetkaly do těl? Jsme jiné a ony vinné?
O čem chtěli a o čem mohli mluvit? Pátráme po tom tlumeném hlase na půdách, tam, kde ho doprovází pískání větru, pouštíme draka přes semčené rty, otevíráme okno. Ženská duše tam zůstala, ustrikovaná do těsného svetru.
Vytvořili: Maja Hriešik, Barbora Janáková, Katarína Máliková, Ints Plavnieks, Eva Priečková, Peter Šavel
Produkce: mimoOs
Video, trailer: Peter Kotrha
Foto: Jozef Peniaško
Určeno pro dospělé publikum.
Událost z veřejných zdrojů podpořil Fond na podporu umenia.
Rezidence: Stanica Žilina Záriečie
Názov prímateľa
mimoOs

Celkový rozpočet:
10 860,00 €

Výška podpory:
10 000,00 €