Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Aktivity mimoOs 2/2 2021- 1/2 2022

Krátky opis
Tanečno-hudobná performance Barbory Janákovej, Kataríny Málikovej, Evy Priečkovej, Petra Šavela. Aký genetický vzorec nám naše prababky a babky votkali do tiel? Sme iné a ony vinné? O čom chceli a o čom mohli rozprávať? Pátrame po tom tlmenom hlase na povalách, tam, kde ho sprevádza pískanie vetra, púšťame šarkana cez zomknuté pery, otvárame okno. Ženská duša tam zostala, uštrikovaná do tesného svetra.
Fotogaléria
Názov podujatia
mimoOs: Prešívané niťou

Miesto konania / kraj
Rožňava / Rožňava

Termín konania
09.06.2022

Popis projektu
Tanečno-hudobná performance vytvorili: Maja Hriešik, Barbora Janáková, Katarína Máliková, Ints Plavnieks, EvaPriečková, Peter Šavel
Produkcia: mimoOs
Video, trailer: Peter Kotrha
Foto: Šimon Parec
Kapacita predstavenia: 30 miest
Určené pre dospelé publikum
Lístky: 5 € / len na mieste
Udalosť z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia
Rezidencia: Stanica Žilina Záriečie

Názov prímateľa
mimoOs

Celkový rozpočet:
10 860,00 €

Výška podpory:
10 000,00 €