Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Mobility na festivaloch v Čiernej Hore

Krátky opis
Divadlo Thalia Teatro rozvíja svoje medzinárodné aktivity a spolupráce. V roku 2022 dostalo pozvanie zúčastniť sa viacerých medzinárodných festivalov v Čiernej Hore. Vďaka podpore z verejných zdrojov divadlo prezentuje svoju tvorbu pre deti i dospelých a odborné znalosti v oblasti divadla pre deti na festivaloch v Kotore, Kolašine a Podgorici. Hlavný partner medzinárodných mobilít divadla Thalia Teatro je Fond na podporu umenia.
Fotogaléria
Názov podujatia
Korifej - festival alternatívneho divadla

Miesto konania
Čierna Hora

Termín konania
11.08.2022 - 14.08.2022

Popis projektu

Divadlo Thalia Teatro sa zúčastňuje festivalu alternatívneho divadla - Korifej v meste Kolašin, v Čiernej Hore. Medzinárodný festival prebieha počas niekoľkých augustových týždňov a divákom ponúka bohatý kultúrny program z balkánskeho regiónu aj zo širšej Európy.

Divadlo Thalia Teatro uvedie na festivale 12.8.2022 divadelné predstavenie pre najmenších divákov pod názvom Farebný kúpeľ (réžia: E. Ibragimov) a 13.8.2022 alternatívnu autorskú inscenáciu Cogito ergo sum, ktorá dovolí publiku zažiť interaktívne social community theatre (réžia: M. Necpálová).


Názov prímateľa
Thalia Teatro

Celkový rozpočet:
3 600,00 €

Výška podpory:
3 000,00 €