Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelávanie v neprofesionálnom umení a astronómii IV.

Krátky opis
Tvorivé hudobné dielne pre detské a mládežnícke ľudové hudby Nitrianskeho kraja. Vzdelávanie mladých muzikantov. Lektori: Milan Veróny(husle), Marián Petráš (viola), Ondrej Debrecéni (kontrabas), Ľubomír Gašpar (Cimbal)
Fotogaléria
Názov podujatia
NA NAŠU NÓTU

Miesto konania / kraj
Obyce / Zlaté Moravce

Termín konania
24.08.2022 - 28.08.2022

Popis projektu

VIII. ročník tvorivých hudobných dielní pre detské a mládežnícke ľudové hudby, ktorého cieľom je podpora interpretačných zručností mladých muzikantov, pochopenie princípov spoločnej hry, ktoré vedú k zvýšeniu úrovne detských  a mládežníckych ľudových hudieb. Venovať sa budú interpretácii hudieb z oblastí regiónov Ponitria, Tekova a Hontu. Výsledkom spoločného úsilia bude záverečný koncert určený pre rodičov a pozvaných hostí. 


Viac info nájdete: https://www.kosnr.sk/podujatia-oblasti-folklor/496-na-nasu-notu-2

https://www.kosnr.sk/podujatia-oblasti-folklor/496-na-nasu-notu-2">https://www.kosnr.sk/podujatia-oblasti-folklor/496-na-nasu-notu-2

class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;line-height:normal">


Názov prímateľa
Krajské osvetové stredisko v Nitre

Celkový rozpočet:
28 070,00 €

Výška podpory:
20 000,00 €