Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Tvorivé dielne hudby, tanca, remesiel

Krátky opis
V rámci projektu Tvorivé dielne hudby, tanca, remesiel, pripravujeme letný tvorivý tábor remesiel - Remeslo má zlaté dno. Organizátori RODON Klenovec, Gemersko - malohontské osvetové stredisko - kultúrna inštitúcia Banskobystrického samosprávneho kraja, Miestne kultúrne stredisko pri obci Klenovec pripravujú tvorivý týždeň remesiel s remeselnými majstrami, s animátormi voľného času. Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.
Fotogaléria
Názov podujatia
Remeslo má zlaté dno

Miesto konania / kraj
Klenovec / Rimavská Sobota

Termín konania
14.08.2022 - 19.08.2022

Popis projektu

RODON Klenovec, Gemersko -malohontské osvetové stredisko - kultúrna inštitúcia Banskobystrického samosprávneho kraja, Miestne kultúrne stredisko pri obci Klenovec opäť pripravujú remeselný tábor pre deti Remeslo má zlaté dno, v penzióne Ráztočné v Klenovci. Týždeň rôznych remeselných techník s lektormi - majstrami a tiež voľnočasové aktivity hry s animátormi, s poznávaním ľudovej kultúry nášho regiónu prináša zaujímavý týždeň pre deti.

Počas týždňa sa budú zoznamovať s remeslami hrnčiarstvo, rezbárstvo, kožušníctvo, frivolitkovanie, paličkovanie, vyšívanie....navštívia remeselného majstra vo svojej dielni, Múzeum remesiel a mlynárstva vo Veľkých Teriakovciach, Salaši pod Maginhradom, kde vyrábajú Klenovecký syrec. Vo voľnom čase s animátormi budú mať zabezpečené súťaže, hry, prácu v kolektíve. Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Názov prímateľa
RODON Klenovec (za rozvoj obecného diania ochotných nadšencov)

Celkový rozpočet:
27 108,00 €

Výška podpory:
16 000,00 €