Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Na spoločnej ceste II. - kolokvium a metodika pre komunikáciu a spoluprácu múzejných pracovníkov

Krátky opis
Odborná komisia pre výchovu a vzdelávanie v múzeách pri Zväze múzeí Slovenska vás srdečne pozýva na kolokvium Na spoločnej ceste II. na tému Komunikácia a spolupráca múzejných pracovníkov, ktoré sa uskutoční v Kremnici dňa 19. septembra 2022. Cieľom kolokvia je podnietiť diskusiu, ktorá by otvorila tému komunikácie a spolupráce rôznych odborov v múzejnom prostredí z pohľadu múzejnej pedagogiky či múzejného pedagóga.
Fotogaléria
Názov podujatia
kolokvium Na spoločnej ceste II. - komunikácia a spolupráca múzejných pracovníkov

Miesto konania / kraj
Kremnica / Žiar nad Hronom

Termín konania
19.09.2022

Popis projektu

Vážené kolegyne, vážení kolegovia,


Srdečne Vás pozývame na kolokvium Na spoločnej ceste II. na tému Komunikácia a spolupráca múzejných pracovníkov, ktoré sa uskutoční v Kremnici dňa 19. septembra 2022.

Cieľom kolokvia je podnietiť diskusiu, ktorá by otvorila tému komunikácie a spolupráce rôznych odborov v múzejnom prostredí z pohľadu múzejnej pedagogiky či múzejného pedagóga.

Svoje prihlášky zasielajte do 5. septembra na adresu: okvav.zms@gmail.com. Počet účastníkov je obmedzený, preto prosíme potvrďte vašu účasť čo najskôr.

Projekt Na spoločnej ceste II. – kolokvium a metodika pre komunikáciu a spoluprácu múzejných pracovníkov podporil ako hlavný partner projektu z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.

Tešíme sa na spoločné stretnutie.

Názov prímateľa
Zväz múzeí na Slovensku

Celkový rozpočet:
4 000,00 €

Výška podpory:
3 500,00 €