Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Čítajme a tvorme v knižnici

Krátky opis
Výstava obrazov regionálnej amatérskej maliarky Kataríny Mikulovej.
Fotogaléria
Názov podujatia
Výstava obrazov Katarína Mikulová

Miesto konania / kraj
Michalovce / Michalovce

Termín konania
01.08.2022 - 31.08.2022

Popis projektu

Od 1. augusta 2022 do 31. augusta bude v Zemplínskej knižnici Gorazda Zvonického v Michalovciach prebiehať výstava obrazov regionálnej amatérskej maliarky Kataríny Mikulovej. Katarína Mikulová úspešne absolvovala sedem rokov na Základnej umeleckej škole v Michalovciach. Maľbe a kreatívnej tvorbe sa venuje už odmalička. Taktiež absolvovala individuálny kurz Ikonopisectva. Aktuálne je študentkou 3. ročníka bakalárskeho štúdia v odbore učiteľstvo dejepisu a výtvarnej výchovy na Prešovskej univerzite v Prešove. Expozíciu bude tvoriť výber z tvorby autorky. Mikulovej tvorbu tvoria predovšetkým reprodukcie mytologických výjavov a historických postáv, nechýbajú portréty či zátišia, pri ktorých využíva akrylovú maľbu, olejomaľbu či kresbu ceruzou. Vo voľnom čase sa autorka venuje šitiu historických kostýmov pre Michalovský spolok šermiarsky ktorého je členkou.         

Názov prímateľa
Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického v Michalovciach

Celkový rozpočet:
5 550,00 €

Výška podpory:
4 900,00 €