Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

X-ART / KONCERT V GALÉRII

Krátky opis
Tretí zo série multi–mediálnych a hudobných konfrontácií. Unikátny fingerdrumming producenta a tvorcu vlastnej hudby B.eye. Kurátor: Peter Machajdík. Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Vstupné: 6 €
Fotogaléria
Názov podujatia
X-Art / Koncert v galérii: Cestazasnom

Miesto konania / kraj
Spišská Nová Ves / Spišská Nová Ves

Termín konania
27.07.2022

Popis projektu

Tretí zo série multi–mediálnych a hudobných konfrontácií. Unikátny fingerdrumming producenta a tvorcu vlastnej hudby B.eye. Kurátor: Peter Machajdík. Projekt z verejných zdrojov podporil https://fpu.sk/sk/" style="font-family: Ubuntu, sans-serif; font-size: 15px; background: rgb(255, 255, 255); color: rgb(0, 0, 0); outline: none !important;">Fond na podporu umenia.

Vstupné: 6 €

 

Hudobný program:

...a od kedy mám mpc som sa zobudil zo sna do sna...dlhé roky som sníval o tom, čo robím nikdy som nespravil ten krok a neodhodlal som si kúpiť mpc, až jedného dňa kedy sa môj život jednoducho rozpadol na prach,  tak vtedy som si kúpil mpc odrazil od dna  a dodnes som na ceste... CESTAZASNOM 

 

Profil interpreta:

B.eye (vl. m. Adam Hrušovský). Inštrumentalista, producent a tvorca vlastnej hudby, videoklipov a grafiky. Narodil sa v roku 1989 v Košiciach. Študoval na Katedre výtvarných umení a intermédií  Fakulte umení Technickej univerzity v Košiciach. Sampluje staré skladby a komponuje nové melódie, spája s vlastnými klipmi a grafikou. Produkuje a zároveň live hrá vlastnú hudbu na MPC. Intenzívne pracuje na inštrumentálnom albume s názvom SEDEM, kde predstaví sedem rôznych skladieb s videoklipmi, ktoré vyrozprávajú príbeh o autorovi.

 

Názov prímateľa
Galéria umelcov Spiša

Celkový rozpočet:
2 850,00 €

Výška podpory:
2 500,00 €