Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelávacie aktivity v Liptovskom kultúrnom stredisku

Krátky opis
Trinásty ročník tanečnej dielne pre dospelých.
Fotogaléria
Názov podujatia
Tancovanie pod Kriváňom

Miesto konania / kraj
Východná / Liptovský Mikuláš

Termín konania
21.07.2022 - 24.07.2022

Popis projektu

Tábor ľudového tanca sa tento rok koná po 13-ty krát a to od 21. do 24. júla 2022.

Hlavným cieľom tanečného tábora je naučiť účastníkov tradičné tance tak, ako sa vyvinuli vo svojom prirodzenom prostredí, oslobodené od umelých zásahov choreografa. Na základe pravidiel, fungujúcich vo vnútornej štruktúre tanca sa učia voľne ho používať. Podstatou myšlienky je „vrátiť tradičné tance z javiska späť medzi ľudí“ a to nie len medzi členov folklórnych súborov, ale najmä nadšencov a priaznivcov z radov laikov.


Je potrebné sa prihlásiť elektronicky na:  https://www.mrazikus.cz/lks/" target="_blank">TANCOVANIE POD KRIVÁŇOM


Názov prímateľa
Liptovské kultúrne stredisko v Liptovskom Mikuláši

Celkový rozpočet:
24 250,00 €

Výška podpory:
15 000,00 €