Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Výstavný plán At Home Gallery 2022

Krátky opis
Second Nature/ Shape of Future Earth - Iteration one výstava študentov Digitálnych umení VŠVU
Fotogaléria
Názov podujatia
SECOND NATURE / Shape of Future Earth- Iteration one

Miesto konania / kraj
Šamorín / Dunajská Streda

Termín konania
01.07.2022 - 24.07.2022

Popis projektu

Shape of Future Earth
Prezentácia študentov Digitálnych umení bude prehliadkou prác novej platformy Vysokej školy výtvarných umení. Na novej platforme sa snažíme porozumieť možnostiam ktoré nové technológie ponúkajú, prácu s virtuálnou realitou, fotogrametriou, 3d fabrikaciou, zároveň prajeme týmto nástrojom aj porozumieť, aby softwary a hardvéri nepredurčovali ich použitie, ale aby imaginácia študenta pomáhala nachádzať nové aplikácie, možnosti a horizonty. V dlhodobom výskumnom projekte ateliéru Shape of Future Earth sa snažíme novými technológiami pozrieť na staré aj nové modely reprezentácie sveta, a ako nové perspektívy umožňujú inováciu. V konkrétnej výstave v synagóge študenti reagujú aj na priestor a históriu miesta, pomocou digitálneho umenia sprítomňujú minulosť, alebo aj budúcnosť?

Názov prímateľa
Spoločnosť At Home Gallery pre umenie a kultúru

Celkový rozpočet:
12 900,00 €

Výška podpory:
10 000,00 €