Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

KREATIV 2022

Krátky opis
Dať umelcom priestor na prezentáciu svojej tvorby, vzájomnú konfrontáciu, rozšíriť obzory a naučiť ich nové výtvarné, fotografické a filmárske zručnosti to je cieľom workshopu VFFV 2022, ktorý sa bude konať v rámci projektu KREATIV 2022. Na naplnenie tohto cieľa Regionálne osvetové stredisko v Komárne pripravilo 5 dňový umelecký workshop zameraný na vzdelávanie amatérskych umelcov a ich inšpiráciu do budúcej tvorby.
Fotogaléria
Názov podujatia
VFFV 2022

Miesto konania / kraj
Búč / Komárno

Termín konania
17.06.2022 - 31.08.2022

Popis projektu

Regionálne osvetové stredisko v Komárne pripravuje 5-dňový umelecký workshop zameraný na vzdelávanie amatérskych umelcov odborníkmi, ich inšpiráciu do budúcej tvorby v oblasti výtvarného umenia, fotografie a filmu na území Nitrianskeho kraja pod názvom VFFV 2022 (Vzdelávame fotografov, filmárov, výtvarníkov), ktorý sa koná v rámci projektu KREATIV 2022. Amatérskym tvorcom chceme pod odborným dohľadom lektorov poskytnúť 5 dňový umelecký workshop (výtvarný plenér, plenér priestorovej tvorby drevených skulptúr, workshop fotografie, workshop tvorby audiovizuálneho záznamu). Na záver pripravíme prezentáciu diel vzniknutých na podujatí. Umelcom chceme umožniť rozšírenie zručností a vedomostí vo výtvarnom umení, fotografii a filme.

Podujatie bude prebiehať od 11. - 15. júla 2022 vo  Vintop Karkó, Búč (okres Komárno). Túto obec sme pre realizáciu projektu vybrali pretože má krásnu prírodu. Jej chotár je rozmanitý, časť leží na rozľahlých terasách, ktoré sú prekryté viatymi pieskami, nachádza sa tu aj vzácne prírodné územie – Búčske slanisko. Toto prostredie je priam stvorené pre tvorenie v plenéri.

 

Z verejných zdrojov podporil hlavný partner Fond na podporu umenia.

Názov prímateľa
Regionálne osvetové stredisko v Komárne – Regionális Művelődési Központ, Komárom

Celkový rozpočet:
13 573,00 €

Výška podpory:
8 000,00 €